Oplev Nitto ATP Finals

Tennisrejse Nitto ATP Finals i Torino 2021

Tag på tennisrejse og oplev fantastiske Nitto ATP Finals – herrernes finaleturnering der slutter sæsonen af. Det er de otte bedst rangerede herrespillere der kæmper om den eftertragtede titel. Det gælder både i single og double turneringen.

Konceptet har stået på i mange år og siden 2009 er turneringen blevet afviklet i O2 Arena i London. Fra 2021-2025 bliver den dog afviklet i smukke Torino i arenaen Pala Alpitour, hvor vi glæder os meget til at sende gæster ned og opleve denne unikke event.

Sidste års vinder blev russiske Daniil Medvedev der slog Dominic Thiem i finalen. Vi håber på endnu en legendarisk oplevelse, hvor vi forhåbentlig også får mulighed for at opleve de gamle stjerner som Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic.


Har du lyst til at opleve denne fantastiske turnering, så send os en forespørgsel nedenfor, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os