Grupperejser

Skræddersyede erhvervsrejser

Direktørens gode råd til planlægningen af en grupperejse

Camilla Andersen giver her et indblik i nogle af de ting, der kræver opmærksomhed, når firmarejsen skal planlægges og eksekveres.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Case: Hamburg & Warszawa

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Case: Zagreb & Paris

Denne virksomhed er en stor leverandør til byggeriet, som ønsker at styrke relationen til kunderne og sammenholdet blandt sælgerne. En gruppe på 250 personer har været af sted de to gange, Travel Sense indtil videre har arrangeret rejser for virksomheden. Salgschefen fortæller her, hvorfor virksomheden bruger penge på en eksklusiv erhvervsrejse, og hvorfor Travel Sense er valgt som rejsepartner.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Case: Japan

Travel Sense var arrangør, da en netværksgruppe med 19 topledere fra det danske erhvervsliv rejste til Tokyo i november 2018 for på fem dages intensiv netværkstur at få et indblik i japansk erhvervsliv, ledelseskultur, eksportmuligheder mv. En af deltagerne, erhvervskundedirektøren i et større dansk pengeinstitut, fortæller her om oplevelsen.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Incentive rejser: Hvad og hvorfor?

Medtænker din virksomhed rejser som en del af strategien for at fastholde, motivere og tiltrække medarbejdere? Hvis ikke, så burde den måske læse med her.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Hvad får virksomheden igen, når de inviterer medarbejderne på en rejse? Vi har samlet de stærkeste argumenter herunder.

LÆS MERE

LYNGEN-JP.jpg
Skræddersyede erhvervsrejser

Gratis digitale fordele hos Travel Sense

Vores skræddersyede tilmeldingssystem letter jeres arbejdsbyrde og optimerer forberedelserne, mens vores app styrker logistikken, kommunikationen og sammenholdet på selve rejsen. Og så er det ovenikøbet gratis.

LÆS MERE