DFB-Pokal

Filtrer efter

Oplev DFB-Pokal LIVE i Tyskland

Fodboldrejser til DFB-Pokal

Den tyske pokalturnering, DFB-Pokal, er den vigtigste turnering i Tyskland lige efter mesterskabet. Turneringen blev stiftet i 1935 og hed indtil 1943 Tschammer-Pokal, hvor den dog blev stoppet i forbindelse med Nazitysklands fald. Nogle år senere, i 1952-53, blev den genindført igen under navnet DFB-Pokal. Der er hvert år deltagelse af 64 hold, og siden 1985 er finalen blevet spillet på det fantastiske Olympiastadion i den tyske hovedstad Berlin med plads til næsten 75.000 tilskuere.
Den mest succesfulde klub i turneringens historie er uden sammenligning Bayern München med hele 20 titler. Herefter kommer Werder Bremen og Schalke 04 med henholdsvis seks og fem pokaler, mens Bayerns ærkerivaler Dortmund har vundet turneringen fire gange. Netop Bayern München vandt turneringen igen her i år 2020, da de overbevisende slog Bayer Leverkusen med 4-2.
 
Har du en bestemt kamp, som du ønsker at opleve, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.
 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os