Hertha Berlin

Filtrer efter

Oplev Hertha Berlin live på Olympiastadion

Fodboldrejser til Hertha Berlin

Hertha Berlin blev stiftet i 1892 og har siden 1963 spillet alle deres hjemmekampe på det gigantiske Olympiastadion med plads til næsten 75.000 tilskuere på lægterne. Stadionet blev opført i 1936 i forbindelse med sommer OL i Tyskland og er Tysklands tredjestørste stadion målt på tilskuerkapacitet efter Dortmunds Signal Iduna Park og Bayern Münchens Allianz Arena. Klubben, der også går under navnet ’Die Alte Dame’ – den gamle dame, har aldrig vundet de helt store titler udover det tyske mesterskab to gange tilbage i starten af 30’erne på trods af en ellers meget lukrative placering i Tysklands hovedstad. Bestil din Hertha Berlin fodboldrejse allerede i dag!
Hertha Berlin har skiftet cheftræner til den nye sæson efter klublegenden Pál Dárdai har sagt stop. Ny træner er Ante Covic, som selv tidligere har spillet for klubben. Han kommer til at råde over en trup med blandt andet spillere som Salomon Kalou og legenden Vedad Ibišević.

Vores fodboldpakker:
Alle vores Hertha Berlin fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Berlin og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly og morgenmad medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Tyskland.

 
Se vores pakker nedenfor: 

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)