• Ny
Fodboldrejser Real Madrid - Almeria
  • Fodboldrejser Real Madrid - Almeria

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Madrid med enten Iberia eller Ryanair. Ryanair flyver lørdag - mandag, mens Iberia har flyvninger hver eneste dag. 

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der er flere transportmuligheder fra Madrid-Barajas Lufthavn til centrum af Madrid:

Metro: Der er en metrostation ved lufthavnen, og metroen er en billig og bekvem måde at komme til centrum af Madrid på. Linje 8 forbinder lufthavnen med Nuevos Ministerios, hvorfra du kan skifte til andre linjer for at komme til dit endelige mål. Rejsetiden er ca. 30-40 minutter, og billetprisen afhænger af rejseafstanden. Du kan købe billetter i automaterne i metrostationen.

Bus: Der er flere busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Madrid. To af de mest populære buslinjer er Express bus (linje 24) og normale bus (linje 200), der begge kører til centrum af Madrid. Express bus er hurtigere, men dyrere end den normale bus. Billetter kan købes i automaterne ved busstoppestederne.

Taxi: Taxier er tilgængelige uden for terminalerne, og de er en bekvem måde at komme til centrum af Madrid på. De fleste taxier kører på taxameter, og prisen afhænger af afstanden. Vær opmærksom på, at taxier kan være dyre, især hvis du rejser i myldretiden eller om natten.


Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra centrum af Madrid til Santiago Bernabeu Stadion:

Metro: Den nemmeste og billigste måde at komme til stadionet på er ved at tage metroen. Linje 10 (den blå linje) kører direkte til Santiago Bernabeu station, som ligger lige ved siden af stadionet. Rejsetiden er ca. 15 minutter fra centrum, og billetprisen afhænger af afstanden.

Bus: Der er flere buslinjer, der kører til Santiago Bernabeu, herunder linje 14, 27, 40, 43, 120 og 147. Disse busser stopper ved forskellige stoppesteder i nærheden af stadionet. Billetprisen afhænger af afstanden, og billetter kan købes i automaterne ved busstoppestederne.

Taxi: Taxier er en nem og bekvem måde at komme til stadionet på. De kan findes overalt i Madrid, og de fleste chauffører taler engelsk. Vær opmærksom på, at taxier kan være dyrere end offentlig transport.

Cykel: Hvis vejret er godt, og du har mod på at cykle, kan du også overveje at leje en cykel og cykle til stadionet. Der er cykelstier i hele Madrid, og der er cykeludlejningsselskaber i byen.

Hotel Liabeny Madrid ★★★★

Hotel Liabeny Madrid

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Liabeny Madrid

  • Calle de la Salud 3, Madrid, 28013

Hotel Liabeny sikrer dig en fantastisk beliggenhed, kun fem minutters gang fra Gran Via Street og Puerta del Sol. Efter et afslappende besøg i stedets sauna kan gæster få noget at spise på Sensaciones, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Andre højdepunkter på dette hotel i luksusstil tæller en bar/lounge og en snackbar/deli. Rejsende er glade for den centrale beliggenhed og områdets seværdigheder en kort gåtur fra offentlig transport: Callao Metrostation ligger 3 minutter derfra og Gran Via Metrostation 3 minutter væk.


Ikke fastlagt

Real Madrid - Real Sociedad

Fra 5.495,00 kr./person

Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

2 Nætter

| 24 May.

- 26 May. 2025

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Santiago Bernabéu sidder godt 80.000 hjemmefans klar, når Real Madrid-stjernerne løber på banen.

Pakken indeholder:

24. - 26. maj

  • 2 overnatninger på 4* Hotel Liabeny Madrid
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 4 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Real Sociedad
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - Madrid t/r, fra lufthavnen - hotellet t/r, samt fra hotellet - stadion t/r. Hvis man gerne vil booke til ulige antal gæster, vil have fly med i pakken eller have et andet hotel, så skal man kontakte os på: jonathan@travelsense.dk. 


Tilkøb af opgradering af fodboldbillet:

-Kat 2
-Kat 1
-Kat 1 Superior
-Kat Premium

 

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

611899-TSSP

Produktinformation

Lokation
Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

Specifikke referencer