EM Ungarn 2022 - Mellemrunden (med fly)


Vælg kamp

EM Ungarn 2022 - Mellemrunden (med fly)


Tag på håndboldrejse og vær med til at støtte vores danske verdensmestre på lægterne, når de skal spille EM i Ungarn i 2022.

Mellemrunden bliver spillet i den helt nye hal i Budapest som ventes at stå klar i slutningen af 2021. Den nye 'Budapest Multifunctional Sports Hal' vil have en kapacitet på omkring 20.000 tilskuere, så det bliver en helt unik oplevelse. Kvalificerer Danmark sig videre fra gruppespillet bliver de parret med gruppe B og C i mellemrunden, hvor der kan vente et par drabelige opgør mod stormagter som Frankrig, Kroatien og værtsnationen Ungarn.

Vores pakke til mellemrunden inkluderer 4* hotel centralt i Budapest og kategori 1 billetter på ydre langside til to dage i mellemrunden. Transport til Budapest, samt til og fra hallen er på egen hånd.


Covid-19 info

Fra 7695 kr. pr. person

Pakken indeholder:

20. - 23. januar

  • Charterfly direkte København - Budapest t/r
  • 3 overnatninger på 4* Mercure Budapest City Center
  • Morgenmad på hotellet
  • Håndboldbillet til 1. mellemrundekamp (kategori 1)
  • Håndboldbillet til 2. mellemrundekamp (kategori 1)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Spilletidspunkter:

20/01/2022: 1. mellemrundekamp

22/01/2022: 2. mellemrundekamp


*Husk pakken er uden transport. 

437908-TSSP

Produktinformation

Lokation
Budapest Multifunctional Sports Hal, Budapest, Ungarn

Specifikke referencer

Mercure Budapest City Center Hotel ★★★★

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Mercure Budapest City Center Hotel

  • Ntak:, Budapest, Váci u 20, 1052 Hungary

Mercure Budapest City Centre ligger på den berømte gågade Váci Utca i hjertet af Budapest, 2 minutters gang fra Donau. Der er begrænset parkering på stedet. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet og pc-hjørne i baren.

Besøg hotellets Restaurant Winestone som er den første i Ungarn, og smag trendy retter med et bredt udvalg af vine.

Efter en begivenhedsrig dag i byen kan du friske op i hotellets nye, veludstyrede fitnessrum eller slappe af med massage.

Mercure Privilege-loungen fungerer som elegant morgenmadslokale og som snack- og drinksområde i løbet af dagen. Der er aircondition overalt uden for opvarmningssæsonen.

Du finder forskellige restauranter, butikker og barer inden for få minutters gang. Den Store Synagoge og pladsen Deák Ferenc samt de 3 metrolinjer ligger 5 minutters gang fra hotellet. Det jødiske kvarter, museer, ruinpubber og badesteder ligger tæt på.